One Hour Translation

סוכנות התרגום המקוונת הגדולה בעולם

אודותינו

One Hour Translation מספקת תרגום אנושי איכותי ביותר מ-3000 צמדי שפות. ביכולתנו לספק תרגומים איכותיים בכל יום ובכל שעה הודות לקהילת המתרגמים שלנו המונה למעלה מ-15,000 מתרגמים מקצועיים מיותר מ-100 ארצות שונות.

One Hour Translation מתמחה באספקת פתרונות תרגום עסקי במגוון תחומים כגון תרגום משפטי, טכני, תרגום אתרי אינטרנט, אפליקציות ותוכנה, שיווק ועוד.

אנו נחשבים לשירות התרגום המקצועי המהיר בעולם. ברגע שאחד מן המתרגמים שלנו מתחיל לעבוד על התרגום, שעון עצר בדף הפרויקט מציג את הזמן הנותר לסיום הפרויקט. תרגום של עמוד בן 200 מילים לוקח כשעה.

עובדות מהירות

75
שפות
3,000
צמדי שפות
100+
ארצות שונות
15,000+
מתרגמים מקצועיים
80,000+
לקוחות עסקיים
50%
מ-Fortune 500
סוכנות
התרגום המהירה בעולם
9.32/10
שביעות רצון הלקוח

משרדים ברחבי העולם

Singapore
19:48
Washington DC
03:48
Palo Alto, CA
03:48
Kiev
13:48
Dubai
15:48
Bucharest
13:48
Lehi
04:48

משנים את עולם התרגום המקצועי

One Hour Translation העבירה את התרגום המקצועי המסורתי לרשת. יצרנו פלטפורמה ייחודית המאפשרת ללקוחות לקבל תרגום אנושי איכותי ממתרגמים מוסמכים בצורה יעילה ביותר ומחירים אטרקטיביים.

יתרונות מרכזיים

תרגום אנושי
איכותי

מתרגמים מוסמכים
דוברי שפת אם בלבד

מחיר קבוע
למילת מקור

שירות התרגום המקצועי
המהיר בעולם

75 שפות,
2,500 צמדי שפות

שירותים נוספים

TransBox

תרגום הודעות דוא"ל לתמיכה בלקוחות.

תקשורת עם הלקוחות בשפתם.

למידע נוסף

ספירת מילים חינם

ספור את מספר המילים
במסמך בחינם.

למידע נוסף

ממשק תכנות ליישומי תרגום

חבר את המערכת שלך לשלנו
לטיפול מהיר ויעיל.

למידע נוסף

האם זה גוגל?

מזהה תרגום מכונה.

למידע נוסף

תכנית שותפים

תכנית שותפים קדם את
One Hour Translation ותרוויח כסף.

למידע נוסף

לחץ כאן
ולמד איך זה עובד

זוכה לאמון עסקים מובילים ברחבי העולם

התחל פרויקט תרגום עסקי

תרגם עכשיו

ראה את המחירון שלנו

מעוניין אך ממהר?

קבל הצעת מחיר במקום

  • 简体中文
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • עברית
  • 日本語
  • Español